Illustratie van:

Iseki TX 1000 - Werkplaats handboek iseki tx1000

Ik heb een iseki tx1000 die ontzetten rook en olie verbruikt. Ik heb al de motor via toevoeging in de olie gereinigd in de hoop dat er een olieschraapveer vast zou zitten. Cater heeft duidelijk overdruk dus ik denk dat ik nieuwe zuigerveren ga monteren. Ik heb hier natuurlijk aanhaal momenten van bijvoorbeeld de kopbouten etc nodig. Daarom ben opzoek naar een werkplaats handboek. Eventuele ideeen betreffende de rook uit de uitlaat en olie verbruik zijn natuurlijk altijd welkom.

Deel dit topic

Reacties

roscho
Laatste tijd nog een nieuw luchtfilter gekregen?
Ferry16
@roscho het luchtfilter is niet nieuw maar in zeer goede staat. Oliefilter is wel nieuw. Ik moet nog even uitzoeken hoe de cater ontluchting zit. Wel overdruk in het cater maar als ik het slangetje van de kleppendeksel naar de lucht inlaat los maak komt daar geen olie damp uit. Het ik wel verwacht.
MASSEY-MOOI
@roscho de luchtfilters zijn indd gevoelig van deze trekkertjes, ik heb een 1500 en die rookte ook erg zwart bij aanschaf . Na monteren nieuwe luchtfilter was het probleem over.
Ferry16
@MASSEY-MOOI bedankt voor de tip. Zal het filter ook even vernieuwen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TX 1000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN