Fordson Super Major - Hydrauliek op de trekker bouwen

Hallo,

Ik beschik sinds kort over een Fordson Super major voor de hobby en lichte werkzaamheden. Nu zal ik er graag hydrauliek op willen hebben om hem een keer voor de hark, schudder, veewagen etc te zetten. Nu is mijn vraag of iemand weet hoe ik hier hydrauliek op kan bouwen. Ik kan op internet alleen omschakel blokken en dergelijke vinden voor een 4000 en dergelijke.

Mvg,
AutoCommand

Deel dit topic

AutoCommand

Reacties

Albert Peters
Zit er wel een hef op?
+1
geweldenaar
Dan moet er waarschijnlijk ook een olietank bij anders trek je de hele achterbrug leeg.
leo-boom
Dat kan wel, nadeel is dat de aftakas altijd met draaien als je hydroliekdruk wil hebben. De pomp zit namelijk op de aftakas. Voor een kieper o.i.d. geen probleem, een schudder wordt het wel ongemakkelijk.
Albert Peters
@leo-boom is altijd lastig ik had er 1 met een maaier in de hef maar in transportstand kon je hem niet bij heffen maar eerst aftakas los maken
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major en hebben de trefwoorden hydrauliek en hef geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!