Boerenprotest bij Huis Ten Bosch niet toegestaan, trekkerdefilé mag wel

Farmers Defence Force (FDF) mag dinsdag niet blijven demonstreren bij Huis ten Bosch in Den Haag. Wel mogen boeren in een optocht, een defilé, met trekkers langs het koninklijk paleis rijden.
Quote:
,,We hebben er niet veel begrip voor dat we niet voor de hekken van het paleis mogen demonstreren”, zei Van Keimpema maandag. ,,Want de weg langs het paleis is een gewone doorgaande weg, die ook niet heel onmisbaar is als verkeersader. We zien het nut niet van het verbod. Maar we willen dat alle aandacht uitgaat naar onze noodkreet over de stikstofplannen van het kabinet en daarom doen we zoals ons is gevraagd.”

Dit topic is ook zichtbaar op het Prikkebord


 Boeren Farmers Defence Force houden trekkerdefilé langs Huis ten Bosch: 'Niet veel begrip voor dat we niet voor de hekken van het paleis mogen demonstreren' (dvhn.nl)

Boerenactiegroep Farmers Defence Force (FDF) houdt dinsdagmorgen een trekkerdefilé langs paleis Huis ten Bosch. De actiegroep heeft daarvoor volgens bestuurslid Sieta van Keimpema toestemming van de gemeente Den Haag en de politie.

 Boerenprotest bij Huis Ten Bosch niet toegestaan, trekkerdefilé mag wel (rtvnoord.nl)

Farmers Defence Force (FDF) mag dinsdag niet blijven demonstreren bij Huis ten Bosch in Den Haag. Wel mogen boeren in een optocht, een defilé, met trekkers langs het koninklijk paleis rijden.

Nieuwsgrazer

Bijlages

(klik om te vergroten)

Afbeelding van gelinkte bron artikel

Reacties

Spuit11
Boeren mogen wel thuis geterroriseerd worden maar wanneer het een topcrimineel betreft volstaat hoog uit eens langsrijden. We leven in een omgekeerde wereld. In een normaal land was deze familie allang op z'n Romanovs "geholpen".
+1
weurding
Had het wel gedacht, verwonderd me niets
+6
walker1
Wim Lex staat morgen de hele dag in de tuin!

(klik om te vergroten)

+2
Nevergiveup
Ben benieuwd of hij zich toch laat zien en de boeren een Hart onder de riem steekt. Anders zijn ze altijd zo begaan met minderheden , en hier worden de boeren gewoon uitgerookt.
jan.1
We zullen het morgen zien..
david2
Mooie opkomst!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden boeren , trekkers , bosch , rijden , den haag , Optocht , Demonstreren , farmers defence force , boerenprotest en fdf geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!