Holder EF - Ik heb een EF 9 met een 600 cc tweetaktmotor diesel. Is dat een origineel model ?

Ik heb het internet afgezocht maar ik heb deze uitvoering negens gezien. Ik zie alleen maar benzine motoren als EF of EB 9. Er zitten ook 16 inch wielen onder, is niet origineel denk ik. Wie kan dit beantwoorden ?
Pesker

Reacties

AG35
Nee dat is niet origneel, en 16 inch wielen inderdaad ook niet.
Holder heeft wel ombouwsets geleverd zodat een sachs 500 diesel, op de eb/ef gebouwd kon worden.
En waar een sachs 500 op past, past een 600 ook op.
Het kan dat het zon originele ombouw set is, maar het kan ook dat de motor met tussenstuk, van een andere holder eenasser afkomt.
Van de grote holder eenassers, past het een en ander bij verschillende types.
Pesker
@AG35 dank je , gekeken de motor past netjes op de versnellingsbak/ frame van de EB9. De 16 inch velgen zijn verboord zodat het wel past. Ik ga op zoek naar 18 inch wielen. Verder functioneert het wel allemaal netjes.
AG35
@Pesker
De voorkant van de versnellingsbak, is bij alle grote holder eenassers hetzelde, anders gezegd, het stuk tussen koppeling en versnellingsbak, past tegen elke vernelingsbak.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder EF ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!