Lager glijschotel pz 215 vervangen

Ik wil een lager van de glijschotel van een pz 215 vervangen omdat hier veel speling op zit. Zit de schotel alleen vast met de inbusbout die vanonder in het midden gemonteerd is?

Deel dit topic

Reacties

boskje
Er zit ook een rond kogeltje achter/naast welke erg vast kan zitten.
Kijk anders ff op een onderdelen tekening, is voor mij ook al jaren geleden.
Interfan1
Ik heb zelf een aantal maanden geleden de lager vervangen bij een pz165. Bij een 165 moet je gewoon de inbusbouten los halen en daarna kan de schotel er af. Bij mij ging de schotel er met een beetje trekken en duwen vanaf.
Rozema
kvgportal.com/W_global/Media/…

Zo te zien kun je na het loshalen van de inbus de glijschotel er zo afhalen, kan soms wat moeilijk gaan.
SAMBAS
Inbus er uit en dan zie je een kogeltje deze moet los bewegen anders wat kruipolie er op doen de kogel houd het op zijn plaats Dus als het vast zit is het de kogel

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN