John Deere 1120 - Duidelijke schema van bedrading

Heeft er iemand een goed en overzichtelijk schema van de bedrading voor een john deere 1120. Nu is het een doolhof van. Van alles aan elkaar gedraaid en losse draden..
Jakribox

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

gertjan-kaashoek
Hierbij het schema en wat welk nummer is.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

JvH 1120
Er zit wel het een en ander extra op gezien de zwevende zekering en het relais onder op de accubak , deze zal je niet in het schema terug vinden.
@JvH 1120 Of de pootjes van de zekering-box zijn roestig en hebben ze zelf een zekering ertussen gezet ipv de zekering in de zekering-box.
Jakribox
@gertjan-kaashoek er zijn inderdaad een paar zekeringen waar niks op zit.. maar overal loopt een draad wat weer aan een andere draad gekoppeld word... en aangezien zo wie zo de verlichting totaal anders werkt dan zou moeten lijkt het verstandig om straks alles nieuwe draden te trekken.
Henk 1120
@Jakribox Je kan hier ook alles vinden: tractorfan.nl/doc/474/ Dit is in het Engels. Als je de Duitse vertaling makkelijker vind heb ik die eventueel ook nog wel.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!