Stoll voorlader cilinder probleem

Goedendag, wij hebben een stoll robust f30 hdp voorlader aan de trekker en die heeft een probleem met de bakcilinder (als je dat zo noemt). Wanneer je de bak of balenklem voor of achterover wilt kantelen doet hij dit een beetje en dan stopt hij weer, wel blijft hij druk geven. Het is net of er dan aan 2 kanten druk op staat.
Waar zou dit aan kunnen liggen en heeft iemand ervaring met dit probleem?

Deel dit topic

Reacties

+1
Herbert
Wat voor bediening heb je? Electrisch of mechanisch met een kruishendel? Dan moet je denk ik die kruishendel afstellen. Als ik mijn kruishendel iets verkeerd bedien, b.v. iets linksonder ipv volledig links heb ik dezelfde problemen.
wibe
Zit er een multikoppeler aan voor hydrauliek slangen om de voorlader van de trekker af te koppelen? Die snelkoppelingen daarin willen wel eens vast roesten waardoor ie af en toe geen olie door laat
Welgerap52
@wibe inderdaad lijkt het mij een probleem met de snelwissel ,zit deze wel goed gekoppeld?
+2
jippe
@wibe de stiften in de koppeling allemaal vervangen en het probleem lijkt nu verholpen
wibe
@jippe mooi, probleem gevonden
KinkFM
Als de handel van de snelwissel niet goed vast zit, de twee platen op elkaar klemt, dan heb je deze symptomen ook.
Misschien is de seal tussen de 2 cilinderkamers lek
johndeere 2650
Hebben jullie wel eens last van dat het elektrisch blok niet goed werkt? Bij mij blijft hij wel eens op de 2de functie staan en dan springt hij ineens eruit net alsof hij de druk niet kwijt kan
jippe
@johndeere 2650 geen last van, enige electrische erop is de inschakeling voor de 3de functie

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN