Allgaier A122 - Motorrevisie Porsche A122 onderdelen

Hallo,

Ik ben bezig aan de motor van een Porsche Allgaier A122. Waar kan ik voor Porsche het beste onderdelen halen als zuigers, zuigerveren, cilinders, kleppen, dichtingen en pakkingen? Zijn de onderdelen van Granit Classic Parts goed en kwalitatief?
Ik zou de de cilinderkoppen willen laten reviseren, kan ik ze dan beter binnenbrengen voor revisie of ruilen voor een gereviseerde bij Granit?
Ook steken er 2 verschillende zuigers en cilinders op de porsche, de ene zuiger is iets hoger als de andere en heeft 4 compressieveren terwijl de andere er maar 3 heeft. Het verschil tussen de cilinders in hoogte is respectievelijk 229mm en 235mm welke is origineel?
Zijn er opvulschijven benodigd? Hoeveel afstand horen de zuigers in BDP van de cilinderkop te zitten?

Alvast bedankt!

Mvg Siebe

Deel dit topic

eicher4048driver

Reacties

+1
Niels_D
Gewoon even langs de Porsche dealer kachelen 😄

Op onderstaande site kun je ook veel onderdelen vinden voor Allgaier/Porsche, betaal je mogelijk wel wat meer verzendkosten: senger-traktorteile.de/traktorteile/…
marcpd
Best kun je beraden bij Senger tractorteile in Duitsland, die kunnen je antwoord geven op je vragen, voor onderdelen zijn ze goed en niet te duur. Effe googlen.
eicher4048driver
@marcpd Ik heb ondertussen al heel wat onderdelen voor de porsche-diesel trekkers waar ik aan werk daar besteld, levering en prijs zijn top! Vele dingen incl btw nog goedkoper als bij granit excl btw.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Allgaier A122 en hebben de trefwoorden onderdelen en granit geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!