Verzekering Unimog 421, bestuurder 16 jaar

Het veel voorkomende probleem. Ik ben 16, in het bezit van mijn trekkerrijbewijs en ik heb een Unimog 421 waarmee ik graag naar school wil. Voor de meeste verzekeringen is ieder woord van die zin erger dan diegene ervoor. Weet iemand of er een verzekering is waar ik wel terecht kan? De desbetreffende Unimog ligt momenteel nog uit elkaar, maar ik zou er binnenkort wel graag mee op pad willen.

Deel dit topic

Unimogmeisje

Reacties

chef beunhaas
Voor zover ik weet is er niet echt een verzekering voor een unimog als 16 jarige, als je geluk hebt en je ouders zitten met bijvoorbeeld een heel bedrijf bij 1 maatschappij willen ze hem nog wel eens mee verzekeren anders eigenlijk ook niet. dit was voor mij ook de afweging om weer een trekker te kopen inplaats van een unimog.
2850Johndeere6R
De mijne was toen en is nu via ons bedrijf verzekerd. Een maat van mij kon hem via via zijn zaterdag baas verzekeren. Via een andere route is bijna onmogelijk
goeiedag eem
Je moet hem ook als landbouw voertuig kunnen gebruiken voor de verzekering, iemand die een landbouw bedrijf heeft of aan kan tonen dat je ook grond ermee bewerkt, (hobbyboer) zal hem wel kunnen verzekeren. Maar geef je aan dat hij voor school gebruikt wordt krijg je vaak een probleem. Wij hebben onze unimog ook gewoon verzekerd en hebben een paar ha grond en dan was het geen probleem. Maar er zijn verzekeringen die ze helemaal niet willen verzekeren
wim-same
Oldtimer verzekering van Overwater. zijn alle oldtimers verzekerd, je mag er dan alleen hobbymatig werk mee doen. Dan word er niet naar een merk of type gevraagd.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden unimog en verzekering geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!