Illustratie van:

Unimog 421 - Diesel terugslag klep plaatsen

Beste,

Mijn unimog heeft de laatste tijd startproblemen wanneer hij langer heeft stil gestaan. Hij slaat aan en valt daarna weer uit alsof hij te weinig/geen diesel krijgt. Hierna moet ik hem doorstarten tot hij weer genoeg diesel krijgt.
Nu wil ik een terugslag klep plaatsen in het brandstof systeem. Omdat de brandstof terugslagklep een openingsdruk heeft van 0.4 bar weet ik niet goed waar ik deze precies moet plaatsen.
Heeft hier iemand ervaring mee of tips voor mij?

Bij voorbaad dank,
Met vriendelijke groet hein

Deel dit topic

Reacties

rupke
Ik zou de diesel leiding een naar kijken of die allemaal goed zij als die niet helemaal goed komt er ook lucht ik heb dit zelf ook ben nu bezig met het vervangen van de slangen/leiding
twand2505
Je kunt een terugslag klep gewoon in de leiding vanaf de tank na de opvoerpomp plaatsen. Maar als je brandstof wegloopt is het even belangrijk om te kijken of het via de retour wegloopt of via de zuig kant

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Unimog 421 en hebben de trefwoorden diesel en brandstof geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN