Illustratie van:

Fordson - Welk dubbellucht systeem te kiezen?

Dag iedereen,

Ik zou graag een dubbellucht systeem instaleren op mijn Fordson Super Dexta. Ik heb hier echter weinig ervaring mee en vraag mij af wat het beste systeem is. Zijn er bijvoorbeeld systemen van Fordson zelf, of zoek ik best naar een Molcon setup of iets dergelijks? Ik voeg in bijlage ook enkele fotos toe van de velgen op mijn tractor.

Groeten,
Toon

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Fendt926Driver
Ik neem aan dat je alleen achter een dubbellucht systeem zoekt.
Zoek het goedkoopste setje bij jou maat achterbanden en pas daar de achtervelgen op aan.
Je kunt kijken bij molcon of ring dubbellucht.
Daar zijn er plenty van te vinden
jan4072
Kijk welke maat velgen en banden je nu hbt op je ford en kijk dan op marktplaats en zoek er dubbellucht bij van dezelfde maat. Molcon is de bekendste maar dan moet je blokjes in de velg lassen en dat is best lastig. Wiel van trekkerhalen, band los van de velg drukken en dan lassen. Andere systemen laten zich er vaak gewoon opschroeven. GS sluiting (haak en oog) is het duurste maar wel het beste en meest gemakkelijk.
toon.m
Bedankt voor de antwoorden! Ik heb heel wat om over na te denken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson en hebben de trefwoorden dubbellucht en wielen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
978
TREFWOORDEN