Kubota B7001 - Hefdeksel kapot, waar nieuwe te vinden

Hallo, de hefdeksel van mijn kubota B7001 is vandaag kapot gegaan. Er zit een scheur in en er spoot olie uit. Iemand die weet waar een nieuwe te vinde of deze te make

Deel dit topic

Luka

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

inspecteurfendt
Ik weet niet of dit model een officieel ingevoerd model is of grijze import, in dat laatste geval weet ik niet of het de moeite loont maar dan zal je waarschijnlijk contact moeten opnemen met een sloper. Ik weet niet van waar je bent, in Battice zit verts-service, die hebben een hele hoop slooptractortjes staan. Als het een europees model is kan ieder mechanisatiebedrijf je wel verder helpen.
Fendt926Driver
Heb je iets verandert aan de machine?
Lijkt als of je binnenin iets enorm verbogen hebt?
Dit kan toch zo niet scheuren?
(Niet aanvallend bedoelt.)
Maar als je een andere koopt en ook direct weer kapot drukt door een (menselijke) fout zou dat jammer zijn.
inspecteurfendt
@Fendt926Driver ja idd, ben ook wel benieuwd wat er gebeurd is
Luka
@Fendt926Driver hallo, misschien een late reactie maar zie het nu pas. Er hing een frees aan en mijn broer was de tractor van de gemork aan het afladen. Dit te wild en hef te laag waardoor de frees tege de grond is gebotst, hierdoor heeft het hefdeksel een serieuze klap gehad en daardoor is het gescheurd denk. Ik heb ondertussen ergens 1 gevonden van een b6001 en deze paste erop
Paulus H
Het is even zoeken, maar op deze website is een link met partlist te vinden met alle beschikbare onderdelen van de Kubota B7001.
Clayson M80
Heb ooit een Massey Ferguson gezien met gebroken hefdeksel kwam door een te grote maai machine
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B7001 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!