International 624 - Keuring in België

Hallo
Ik zou graag mn inter 624 laten keuren als oldtimer in België
Als hier ook belgen zitten
Wat zij de verijsten voor de keuring wat moer ik dan nog vernieuwen aan mn trekker
Mvg jelle

Deel dit topic

vanheule

Reacties

Pauls
Is de trekker al ooit in belgie ingeschreven geweest ? Is ie al van jou (of je vader) ooit ingeschreven geweest als trekker, dan kan men via verzekering overdracht doen.
Als je naar keuringsstation moet, moet zeker in orde zijn : papieren (gelijkvormigheidsattest, verzekering, inschrijvingsbewijs...). Daarnaast is ook belangrijk, verlichting in orde, remmen ok, geen stuurspeling (sjappen/fusees), sommige keuringscentra kijken ook naar brandblusser, EHBO kit, rolbeugel (indien van na 1968)...
vanheule
@Pauls neen deze trekker heb ik gekocht een kaar geleden.
Kijken ze ook maar de speling van de vooras?
Pauls
Ze kijken naar alles wat het sturen en remmen beïnvloed. Je wil zelf toch ook baas blijven over de machine als er iets dreigt mis te gaan op de weg, zodat je goed kan remmen en sturen. Je schrijft dat je deze trekker wil inschrijven als oldtimer, dat houd ook in dat je er geen werken mee mag uitvoeren, ook geen karretje hout halen, of de tuin omploegen. Enkel toertochten en shows zijn dan toegestaan. Wil je toch werkjes doen, is't beter om m als gewone trekker in te schrijven. Dan kan en mag je er werkjes mee doen en ook naar toertochten & shows gaan/rijden. Ook verzekering komt niet tussen moest je per ongeluk de buurman zijn schutting beschadigen met de trekker. En wat betreft de mazout, je mag rode blijven tanken, voor eigen gebruik ook al heb je een witte nrplaat .
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 en hebben de trefwoorden keuring en belgie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!