Deutz D3005 - Hef + aftakas werkt plotseling niet meer

Vanmorgen reed ik mijn Deutz d3005 naar buiten. Hef omhoog functioneerde prima. Nadat ik in de tuin de hef naar beneden heb gedaan om blad in de bak te doen, wil de hef niet meer omhoog. Ook de aftakas doet het niet meer.
Ik heb gecontroleerd of er nog olie op zat en dit was nog in orde. Heeft iemand een idee wat de oorzaak kan zijn?
tobsie

Reacties

basia
Zondag ; rustdag .Morgen weer eens proberen ?
+1
roscho
@basia Denk je dat die trekker ook rustdag heeft? 😂😂
basia
@roscho

Ja , juist de trekker
tobsie
Hoe kan ik controleren of de oliepomp het heeft begeven, want dat is het enige wat ik kan bedenken. Of heeft die pomp een zekering?
Klein Rot
@tobsie
Pomp wordt mechanisch aangedreven leiding volgen naar voor aan de motor.
goeiedag eem
Als de hef helemaal onderin staat wil onze d40 het ook wel eens een hele enkele keer hebben dat hij niet heft wat wij doen is dan de hef omhoog zetten en een keertje abrupt de koppeling in zijn 1 hoog oplaten komen en dan werkt hij weer. Hoe het kan weet ik niet maar misschien dat hij onderin op een dood punt staat en door het abrupte weg rijden met de hef omhoog hij een keer schokt en het dan klaar is. Heeft hij al zolang we hem hebben zei mijn vader en dat is al bijna 50 jaar.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D3005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!