Loonbedrijven uit Enter en Den Ham ruziën over verkochte maishakselaar ‘die niet deugt’

DEN HAM/ENTER - Het komt vermoedelijk niet meer goed tussen twee Twentse agrarische ondernemers. Loonbedrijf J.B. ter Steege uit Enter en de Wetering Groep uit Den Ham hebben fikse ruzie gekregen over de verkoop van een maishakselaar.

Bron

Loonbedrijven uit Enter en Den Ham ruziën over verkochte maishakselaar ‘die niet deugt’
tubantia.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+5
DANOONTJE POWERR
Lekker belangrijk!
@DANOONTJE POWERR
Lekker belangrijk???
Als loonwerker en zijn klanten zul maar rekenen op een machine die geregeld stil valt, niet uit te lezen valt, waarom die uitvalt.
Dat valt niet te tolereren, zeker omdat die machines er niet staan voor op te pikken bij een dealer, zoals je een trekker kan huren indien plots een extra trekker nodig hebt.
+10
DANOONTJE POWERR
@Ford revisiemotor
En dat moet hier in een topic op tractorfan behandeld worden?
Ik begrijp het ook wel dat het kut is maar wat hebben wij daarmee te schaften.
+7
Piet1960
@DANOONTJE POWERR Dat zoiets überhaupt in de krant komt, moet toch intern blijven.
+3
DANOONTJE POWERR
@Piet1960 ja, dat vind ik ook.
Dan ben je geen krant maar een roddelblad.
+1
johndeere 2650
@Ford revisiemotor hij bedoeld er mee dat het hier geen meer Waarde heeft. mij persoonlijk interesseert Zoiets niet moeten het ze zelf maar uit vechten.
+1
MaxxuM4ever
Kan de rijdende rechter er niet heen? Weer eens wat anders dan een schutting of overhangende boom.
Er staat dat het via een tussenpersoon is gelopen. Die heeft neem ik aan netjes zijn marge gepakt, dan is hij toch ook de aangewezen persoon als er klachten zijn en niet meer het verkopende loonbedrijf?
sallander
@MaxxuM4ever dat is maar net hoe t afgesproken is
langeslagdiesel
Bij zeer jong gebruikt stel ik me eigen altijd de vraag: waarom komt het al weer zo snel terug in de verkoop? Maandag ochtend machine?? En dan maakt het niet uit of het een ding van 100 euro is of een rijdend woonhuis net als deze snipperaar. En dan ga je met zulke bedragen niet op iemands donkerblauwe ogen af.
+2
sallander
@langeslagdiesel de verkopende partij is gestopt met agrarisch loopwerk dus zo vreemd is dat niet
langeslagdiesel
@sallander dus daarmee weet je dat de staat van onderhoud uitmuntend is ofzo? En de rede van stoppen met agrarisch loonwerk was TE hoge winstmarge bij TE veel klanten? Hou toch op man. Ik sluit me eigen volledig aan bij @DANOONTJE POWERR. Dit is gewoon een zakelijk conflict waar hier op dit forum goodwill voor gezocht woord om de andere partij zwart te maken. Erg genoeg voor beide partijen. Hier komen geen winnaars uit.
sallander
@langeslagdiesel ik antwoord alleen maar op jouw vraag waarom t zo jong in de verkoop kwam. Over t geschil oordeel ik niet
langeslagdiesel
@sallander nee, ok. Maar het geschil komt door de staat van de machine, en dat heb een rede.
+3
roscho
In de krant werd alleen een verslag gedaan van een rechtszaak. Wij kunnen hier met zijn allen niet over oordelen omdat je niet de informatie hebt die de rechter heeft en omdat je het apparaat niet zelf kunt zien/beoordelen.
Het zou te gek zijn als een conflict over een hakselaar tot onenigheid op dit forum zou leiden, terwijl niemand van de hoed en de rand weet.
+2
MaxxuM4ever
@roscho heel Facebook bestaat bij de gratie van huisvrouwen die zonder enige kennis van zaken overal een mening over hebben en lekker kibbelen. Wij zouden ons daartoe niet moeten verlagen inderdaad. Ach, leuk topic voor de komende kerstvakantie. Polletje doen? Team ter Steege tegen Team Wetering haha.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden j.b. ter steege , loonbedrijf , wetering , verkoop , loonbedrijven en maishakselaar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!