Illustratie van:

Massey Ferguson 6180 - MF met rem problemen

Wij gebruiken MF Trekkers voor ons werk met veel plezier...... 1 trekker een MF 6180 heeft rem problemen die we hebben na laten kijken maar helaas niet zijn opgelost. Weet iemand of er een modificatie van deze serie was? Graag nieuwe inzichten hoe nu verder om het op te lossen...... De hooft rem cilinders zijn vervangen. Koppeling cilinder is vervangen. Nieuwe tandwiel pompen.
Nieuwe olie. trompetten zijn er af geweest, nieuwe afdichting . Rem platen zijn goed. achter brug gespoeld. Maar helaas werken de remmen nog niet..... Wie kan ons helpen om dit probleem op te lossen mvgr Petra

Deel dit topic

Reacties

+1
DANOONTJE POWERR
Als alles nieuw is lijkt me lucht in het systeem het meest logisch.
Maar als je het na hebt laten kijken zou ik eerst diegene erop aanspreken dat het nog niet goed is.
NH-Ford
Als dit bij een mechanisatiebedrijf is gebeurd kun je hun daarop aanspreken.
En je beschrijving is wel erg recht door zee, hebben je remmen wel gewerkt? Doen ze een beetje? Voel je iets of geen tegendruk in het pedaal? Doen ze na het ontluchten eerst wel?
mfrijder
Zijn de afdichtingen van de remzuigers getest na het vervangen, of zijn deze echter wel vervangen?
+1
fridzie
tractorfan.nl/topic/41914/

Heb net ook al gereageerd op een ander topic, bekijk dit oude draadje maar eens met een 6170 met ook zo'n rem probleem.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6180 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!