Illustratie van:

Renault 651 - hydrauliek renault 651

Hoe kan in controleren of er voldoende hydrauliek olie in mijn renault 651 zit.

Deel dit topic

Reacties

larsje1111
-
boerekebart
Hopelijk heb je niet voor zoals ik, dat ie afgebroeken is 😃
pino
Onder de rechter tree plank 4 kant plugje op de bak die er uit draaien en daar moet olie uit lopen niet zo veel maar beetje.
Met dat naast de ventielen hebben nieuwere Renault,s dit type nog niet !!
pino
Dit is dat 4 kant plugje tussen de rem stang en olie leiding. succes 😄
jan zonderland
Hangkey, dat is een heel gedoe altijd met die trekkers. Ik heb ooit, nadat ik de olie had ververst en op peil gebracht, een soort peilstok gemaakt waarmee ik door de vuldop, bovenop de versnellingsbak, heel eenvoudig kan controleren of er voldoende olie in de bak zit. Gewoon een stukje rond ijzer, grote ring aan bovenkant gelast zodat ie niet in de bak kan vallen. Die steek je wat schuin tussen alle assen e.d. door in de bak en dan maak je een merkteken op de peilstok. Heel makkelijk. Ook heb ik een M12 moer op de vulplug gelast zodat je die met een simpele sleutel 19 los kunt draaien ipv een sleutel 36 of 38 (weet de maat al niet meer. Let wel op, deze Renaults, wanneer die veel aftakaswerk doen, kunnen beter wat teveel olie in de bak hebben dan te weinig. Onze dealer raadde vroeger aan om als de 651 voor de regenpomp moest, 5 ltr extra in te gooien.
Hangkey
Bedankt, de plug is gevonden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 651 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
13