Fout melding bij video uploaden

Sinds een geruime tijd lukt het mij niet meer om video's te plaatsen via tractorfan. Dezelfde video wil wel via bijv. boeren.nu. Zowel in de browser van Chrome als in de Windows Edge krijg ik een foutmelding en een lege witte pagina. Wie weet wat dit kan zijn? Ik heb al meermaals contact opgenomen met de beheerder, maar tot op heden zonder resultaat of antwoord.

Het gaat bijv. om deze video:

Deel dit topic

Reacties

+1
erik9831
24/11 ook gemeld gehad, ook geen antwoord.

Maar ik denk niet dat het probleem op tf zit, al weet ik dit uiteraard niet 100% zeker, want andere filmpjes krijg ik nog wel geplaatst.

Ik heb het bij 1 YouTube filmpje.

Dit krijg ik te zien...
tractorfan.nl/movie/
roscho
@erik9831 "Pagina niet gevonden" betekent dat óf de link niet goed is, óf dat het filmpje niet aanwezig is.
Kopieer je wel de hele inhoud van de adresbalk naar het invulvakje?
erik9831
@roscho zoals de topicstarter ook aangeeft, op iedere andere website werkt die link wel.

Bij YouTube zijn er verschillende links mogelijk, die op de pagina is anders dan de deel link, ook kan je links maken vanaf eender welke seconden, ook dit lukt niet.

Wat de fout is, is mij een compleet raadsel... Bij de foto's kan je wel de link toevoegen en werkt het wel.
pekkerietfan
@erik9831 Klopt. Ik kopieer zeker de hele link. Het is ook niet elk filmpje wat het niet doet maar worden er wel steeds meer. Ik heb het probleem ook al bij andere meermaals zien terugkomen. Waar het aan kan liggen, geen idee?
David Bakker
Ik heb van een vriend een paar jaar geleden een filmpje toegestuurd gekregen . dat staat nu in mijn computer , niet op youtube ofzo , hoe kan je die opladen op tractorfan ?
+2
roscho
@David Bakker Dat kan niet rechtstreeks. Je moet het eerst uploaden naar Youtube en daarna de link in TF zetten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0