Illustratie van:

Liebherr 902 - vetnippel.

Hej wij hebben een liebherr 902 van bouwjaar 1987, nu was ik die aan het doorsmeren maar kan op het draaipunt van de arm naar de lepelsteel geen vetnippel vinden, nu is daar aan de bovenkant ooit een verstevings plaat opgelast zo lijkt dat teminste. zou daar de vetnippel onder zitten of hoort die nippel eigenlijk aan de zijkant op de as te zitten?
alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Mielmonteur
Lijkt me sterk dat ze er een vetnippel onderwerken??
ardpassat
Zitten de nippels niet aan de zijkant van de lepelsteel net onder het draaipunt? Volgens mij zitten ze verzonken
international-633
Heb je het vet er al eens goed afgespoten? die zitten meestal verzonken op de binnenkant van de lepelsteel tussen het draaipunt. op de pen zelf zit meestal geen vetnippel.
NHSanderJD
@international-633

Je kan het beter ontvetten dan het eraf spuiten.
Mielmonteur
@NHSanderJD

Dat maakt toch geen ruk uit :-?
NHSanderJD
@Mielmonteur

Dan spuit je vaak heel veel vet ergens anders op de giek en het is zo gedaan ontvetten, beetje rooie gasolie en een poetsdoek en dan is zo het vet weg, ik heb daar al ervaring mee.
international-633
Ja kan natuurlijk ook, maar kun je beter een kwast gebruiken.
christelthijssen
De lepel hellemaal in trekken en de giek laten zakken dan kun je ze zien zitten ....
De MF man
Ah bedankt voor de reactie's k zal het nog een proberen, en schoonmaken hadde we al gedaan maar nog niet gevonden toen. de as zat helemaal vol vet vandaag dat k dacht dat daar misschien un dop op hoorde met een nippel erop

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr 902 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3