Ik zoek contact met de eigenaar Femme van de napolione met frontlader en geel voorwiel

Weet iemand hoe ik in contact kan komen met de fotograaf die 7 jaar gelden foto`s heeft geplaatst van een napolione tractor. Bij de foto`s staat de naam Femme. Het is een tractor met frontlader.

Deel dit topic

Reacties

+1
wotan2
Het gaat om deze foto?

Foto van een Napolione 4000 4RM
Een foto zegt meer dan 1000 woorden.
Ik ken hem overigens niet.
roscho
@herwin-pulles Femme @femme woont volgens zijn profiel ergens in de Achterhoek. Hij is 7 jaar geleden voor het laatst online geweest en was toen 41. Hij zal dus nu 48 zijn, maar hij lijkt dus niet meer actief op Tractorfan.
Je kunt hem via zijn profiel een persoonlijk bericht sturen (staat onder Recente bijdrages), hij krijgt daarvan bericht op zijn mailadres.
maikwolsink
Volgens mij moet je in de omgeving van ruurlo zoeken.
inspecteurfendt
@looman kan je misschien helpen. Hij heeft ooit een ploeg verkocht aan @Femme
+2
Niels_D
Je kunt 'm denk ik beter bereiken via z'n oude site tweakers.net/ of de site van z'n b&b: grootokhorst.nl/

Op dit filmpje vanaf 1.17 zie je 'm volgens mij zelfs op die trekker rijden:
Henk 1120
@Niels_D Prachtig, wat een interessant filmpje is dit. Onvoorstelbaar wat mensen allemaal voor elkaar kunnen krijgen 👌🏼
herwin-pulles
Heel fijn dat er zo veel hulp komt ! ik heb inmiddels gevonden dat je op de foto van deze site kunt klikken en dat ik daar een bericht kan achterlaten zoals iemand hier al voorstelde. Ik heb dat nu gedaan. En inderdaad een foto zegt meer dan 1000 woorden. Ik zou graag ook weten of een frontlader origineel kan zijn geweest of een zelfbouw project. Die op de foto van de site is geweldig mooi. Fijne feestdagen voor iedereen. gr herwin
+3
herwin-pulles
We hebben inmiddels contact gehad! Erg fijn dus. Ik ben dankzij Femme weet een stuk wijzer geworden.
Bedankt voor jullie hulp.
vr gr herwin
looman
Op de foto van wotan zie je idd onze oude ploeg. Had toen al in de gaten dat het een slimme jonge gast was. Hij was gefascineerd wat er allemaal voor kennis bij ploegen kwam kijken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0