Gezocht: Fendt 600 serie front pto.

Hallo,

Inmiddels heb ik bijna de PTO set compleet, maar enkel en alleen nog op zoek naar de flens die op de krukas gemonteerd wordt. Ik heb al verscheidene adressen geprobeerd, maar overal nul op rekest tot nu toe.
Nieuw is hij nog te krijgen, maar prijzen staan mij tot nu toe nog tegen... 😉
Vandaar dat ik het hier ook nog eens probeer, dus is er hier iemand die nog toevallig zo'n flens op de plank heeft liggen en die wel weg mag, zou ik het heel leuk vinden om een PB te ontvangen! 😄 De staat van de splines maakt mij weinig uit, dus ook glad gevreten splines heb ik geen probleem mee op zich.
Of mochten er mensen zijn die zelf niks hebben, maar die wel iets weten of ergens kennissen hebben die iets weten, dan zou ik dat ook graag horen!

Groet,
Rob Klaverboer

(Ik voeg 2 foto's bij, het gaat dus om nr.28 van de tekening, origineelnummer: 385100200030 of oude nummer: 281100200030)

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0