Deutz 7206 probleem dat de hef niet meer wil zakken als de hydraulische olie warm word

Bij mijn Deutz 7206 heb ik het volgende probleem als mijn hydraulische olie koud is zakt de hef perfect, als de hydraulische olie warmer begint te worden zakt de hef trager.
En als de hydraulische olie warm is na een uur de traktor te gebruiken zakt de hef helemaal niet meer, als ik die 15 minuten laat afkoelen zakt die terug.

Ik heb al geprobeerd met de inbusschroef op de voorkant en de zijkant (zit achter het olieventiel met speciale sleutel aan of losdraaien) van het regelventiel losser te zetten omdat ik dacht dat er misschien daar te veel spanning op zat als die warm kreeg.

Maar dat helpt ook niks, nu ben ik ten einde raad, heeft er soms nog iemand dit probleem gehad of weet iemand wat het probleem kan zijn?

De vorige eigenaar heeft het regelventiel vernieuwd (origineel Deutz) en de hydraulische pomp ook met een 19 cm³, kan het zijn dat de pomp teveel debiet heeft dat de olie daardoor te warm word?

Alvast bedankt.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
140