Illustratie van:

International 644 - Agromatic hoe werkt die ?

Hoe werkt de 644 agromatic als hendel naar voren staan en naar achter ??

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
@markbm
Kijk even op www.ihcparts.nl bij documentatie daar staat een operators manual voor de 44 serie tractoren. Daar zal het vast instaan.
+1
Corne S
Helemaal vooruit is stoppen. Bijna helemaal vooruit is altijd vooruit (iets harder dan lage gearing) en afhankelijk van stuurversnellingspook. Midden is neutraal. Naar achteren is groepenpook.
In z'n lage gearing heb je geen neutraal middenin. Dit is om te voorkomen dat je stil gaat staan tijdens overschakelen bijvoorbeeld ploegen.

Als je de voetkoppeling intrapt, stopt de oliepomp in de bak. Koppeling oplaten komen, oliepomp gaat draaien en natte koppeling in bak wordt ook bekrachtigd. Oftewel met de voetkoppeling bedien je indirect 2 koppelingen. Met hendel 1.

Bak alleen vullen met hytranolie en op tijd verversen / filters wisselen / zuigfilter schoonmaken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0