Kerstlampjes op tractor

Omdat wij in het weekend aan een rondrit willen meedoen zouden we graag de trekkers wat opleuken met kerstlampjes. Maar zit nu met de vraag hoe bevestigingen jullie deze op de motorkap en dergelijke en hebben jullie dan een aggregaat in de hef hangen of op batterijen?
Kevin_dexta

Reacties

Fendt926Driver
Voor kerstlampjes volstaat ook een kleine omvormer van 12v trekker naar 220 volt.
Voor lampjes in de velgen altijd baterij lampjes gebruiken
casejxu
Had het zelf met kleine stukjes ducktape vast geplakt. En de lampjes zelf op batterijen👌
Terwisscha
Kerstavond ook mee gedaan met een optocht met trekkers versierd met kerslichtjes. Ik had een aggregaat achter op de trekker. Het makkelijkste is lampjes op batterij. Omvormer kan ook nog. Dan heb je ook niet last van het lawaai die de aggregaat produceert. Heb de lampjes met tyraps en ijzerdraad vast gemaakt.

(klik om te vergroten)

DANOONTJE POWERR
@Terwisscha
Ik had ook een aggregaat mee maar geen last van de herrie gehad! 🤣🤣
Terwisscha
@DANOONTJE POWERR ik had het achterraam dicht dan valt het nog wel mee. Maar die aggregaat is een dikke diesel. Die stank ruik ik nu nog in de trekker.
Glenn IH
Hangt er vanaf hoeveel lichtjes je wilt zoals ik vorig jaar gaat het niet zonder aggregaat. Voor het plakken op de motorkap legde ik een sneeuwdoek eerst en dan zoon netten met lichtjes en die kan je dan met touw vast leggen om zo weinig mogelijk te plakken op de motorkap en op de slijklappen gebruik ik 4kante voetjes die kleven en waar dat je een stripje (konsulbantje) kan doorsteken. Pas wel zeer goed op als de tractor op nieuw opgespoten is dan is het risico dat de lak nadien er mee afkomt als je iets van plakband of soort gelijk gebruikt!!!!!

(klik om te vergroten)

Glenn IH
En in de wielen met batterijen

(klik om te vergroten)

tone29
Omvormer van 12v naar 220 had ik ertussen

(klik om te vergroten)

Clayson M80
Eerst maar weer een jaar wachten kerst is al weer voorbij
+1
Kevin_dexta
Hier is het resultaat van een half uurtje werk met 3 man. Niet mis denk ik zo.. we hebben wel een lichtslang gebruikt i.p.v. echte kerstlampjes. We hebben het opgelost met dunne binddraad en toe-wraps, op z’n boers dus 😀

(klik om te vergroten)

DANOONTJE POWERR
@Kevin_dexta en met een omvormer?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!