Illustratie van:
4

Deutz D40L - Hoi, heeft iemand ervaring met die drukringen voor op de steekas. Hoe krijg je die dingen op hun plaats?

Kan ik dit zelf of moet ik dit met speciaal apparatuur laten doen?
Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Als de constructie gelijk is aan steekassen van oudere auto.s (b.v. taunus ,escort met a wielaandrijving ) moet je de krimpring verhitten , en om de as schuiven .
We deden dat altijd zo ; krimpring donkerrood verhitten .
Ik moet wel zeggen dat ik de Deutz constructie niet ken , maar ik heb het idee dat het gelijk is aan steekassen van starre auto achterassen (die ik ken van mij automonteurs tijd )
Bij de 4006 documenten op tf staat een handleiding voor diverse drijfwerken, hierin staat ook iets beschreven over de steekas met krimpring
+1
Oké, bedankt TF's
Inderdaad krimpring goed warm stoken tot die rood ziet en er dan laten overschuiven, wel goed kijken dat de flens met de lager en dichting mooi ten einde zit.
veel succes

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D40L ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0