6

Is er een app om via gps van je mobieltje recht te rijden met kunstmest strooien?

Mijn vraag is of er een goede betrouwbare app voor je mobile telefoon is om recht en op de goede afstand te rijden met kunstmest strooien. Dit zonder dat ik na enkele weken verschillend gekleurde banen op mijn grasland heb.

Deel dit topic

Reacties

+2
Nee.
@Sjon veld navigatie ook niet? Heb het nog nooit geprobeerd, maar ziet er wel professioneel uit
Je loopt er op vast dat gps van je telefoon bij lange na niet nauwkeurig genoeg is. Er bestaan geloof ik wel externe gps antennes die je dan via bluetooth aan je telefoon verbind, fieldbee werkt hier bijvoorbeeld mee.
Bedankt voor de reacties. Helaas niet de reactie die ik graag gehad zou hebben maar wel reacties waar ik wat mee kan. Ik had gehoopt dat er in 2 jaar wat nieuws op de markt was gekomen maar helaas.
De conclusie is denk ik dat de gps ontvanger/verwerker van een mobieltje niet secuur genoeg is voor dit soort werk.
ben benieuwd of dit met een sport gps wel kan. Voor mijn hobby gebruik kan ik geen professionele gps aanschaffen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0