Illustratie van:

Fendt Vario - 312 kleppen stellen

We willen de kleppen stellen van onze 312 vario . Nu heb ik gehoord dat niet met een graden boog moet. Kan iemand me daar mee verder helpen

Deel dit topic

Reacties

josje
Ligt er denk ik een beetje aan welk bouwjaar hij is.
dezw
Deutz motor van 2012
lemken
Daar zit een deutz tcd 2012 lo 4 4v motor in moet jekleppen stellen op graden inlaat 75 graden
uitlaat 120 graden ik deed het met een twaalfkant ringsleutel elk tandje is 30 graden
josje
Dat is inderdaad de zelfde type motor als in onze 415, die moet ik ook met grades stellen.
Maar de tuimelaars liggen op elkaar dus bij onderste is moeilijk bij te komen, dus ik smap niet hoe je dat met een twaalf kant sleutel er bij komt.
unipower
@josje Inderdaad en ook nog aan de binnenkant zit er 12 kant in dus lijkt me niet handig met een gewone sleutel. Je kunt er bij Fendt sleutels voor bestellen die er speciaal voor gemaakt zijn, in de gebruikershandleiding staat het nummer van dat gereedschap. Werkt een stuk makkelijker en nauwkeuriger vind ik zelf 😉
josje
Ik denk ook dat we hier in de war raken door 2 type motoren die bijna het zelfde zijn maar toevallig het tuimelhuis niet.
Wij hebben over een tcd 2012 l04 4v
En ik denk inderdaad dat de tcd 2012 l04 2v wel nog met een twaalf kant sleutel kunt stellen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0