Trekkerverkoop loopt nog 271 stuks achter

Tot en met oktober zijn er in Nederland 1.943 trekkers verkocht. Dat blijkt uit cijfers van brancheorganisatie Fedecom. Het totaal ligt ten opzichte van vorig jaar nog altijd fors lager.

Het totaal tot en met oktober is nagenoeg gelijk aan het totaal dat in de eerste negen maanden van 2019 werd bereikt. Toen werden er in een maand minder tijd 1.949 trekkers verkocht.

32 minder in oktober
Het maandtotaal in oktober 2020 was 233 trekkers. Dat zijn er 32 minder dan in dezelfde maand in 2019. Na oktober 2019 stond de teller op 2.214 exemplaren, in dezelfde periode in 2020 was dat 1.943.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0