Kraan harder laten lopen

175w harder laten lopen.
Rijdt nu 26km.
Is het mogelijk om het sneller te laten lopen ?

Deel dit topic

Reacties

+5
walker1
Berg af, wind in de rug en café in zicht, alleen kut dat het café gesloten is.
Fordje4600
Als die nieuw genoeg is kunnen ze hem in de computer wel harder laten lopen of mechanisch aan de oliepomp nog wat veranderen, weet hierbij wel wat je doet
MulderDeutz1
Kan met nieuwe pomp en andere afstelling naar ongeveer 30. Naarmate de pomp slijt houdt het vanzelf een keer weer op. Denk dat je tevreden moet zijn met 26.
MaxxuM4ever
1 aandrijf as afkoppelen en het differentieel vast lassen, dan rijdt hij 52 toch? Nee gekheid.
Ik weet van vroeger bij hydraulisch aangedreven combines (de 8080 new Holland) dat je kon spelen met het bereik. Je kon hem zo afstellen dat hij bijna niet meer achteruit wilde rijden maar wel een stuk harder vooruit.
Heb je misschien wat foto’s van je kraan?
robbin lamers
Het moet vast wel kunnen om de kraan harder te laten lopen, bij mijn weten moet je dan de spiegelplaat van de rijpomp verstellen, maar dan gaat je trekkracht achteruit. ik zelf zou hier niet al te veel mee kloten. En eventueel ook naar informatie vragen bij een dealer, want je eindvertragingen krijgen wel echt veel harder op de donder met een hogere snelheid. En als je er daar 4 van kapot lopen heb je niet veel verdiend door sneller te rijden. Is het mogelijk om voor de lange afstanden de kraan op de diepladertje te zetten? Het is toch een 7,5 tons kraan daar is met een 80pk trekker goed voor te rijden.
MaxxuM4ever
@robbin lamers dat lijkt me ook een verstandigere optie maar vergt ook wat extra investeringen.
robbin lamers
@MaxxuM4ever ja dat klopt, maar als er al een trekker beschikbaar zou zijn zou ik het zeker doen. Als je aan het banden, versnellingsbakken en eindvertragingen vervangen komt kan een dieplader denk ik best snel uit.
MaxxuM4ever
@robbin lamers jazeker, de mogelijke stilstand tijdens een klus nog niet eens meegenomen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0