Mc-Cormick D 436 - Hefgedeelte spoelen

Het hefgedeelte is apart en zit bovenop het cardan gemonteerd. Hierin zat veel water bij de olie. Ik heb de zaak gedemonteerd en hef leeg laten lopen. Kwamen gewoon brokken vuil uit. Wil de zaak spoelen, maar waarmee? Ik wil niet de afdichtrubbers e.d. vernielen.
Wie weet raad??

Deel dit topic

Trekkervirus

Reacties

Marc436
Je zou de afgelaten hydrauliekolie kunnen filteren en daarmee opnieuw spoelen. Maar water bij de olie en brokken vuil, in een gesloten systeem? Dan zou ik de oorzaak gaan zoeken, eraf halen en open maken.. De filter ook al eruit gehad?
schluterman
Of spoelen met diesel werkt ook goed
Trekkervirus
Bedankt voor jullie antwoorden.
Tast de diesel de afdichtingen niet aan?
De oorzaak van het water is een bout die eruit gegaan is waarmee de zitting vastzit. Hierna de zaak met hoge druk schoongespoten zonder erg erin dat de bout eruit was. Het vuil in de olie is denk ik omdat de boek jaren lang niet ververst is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 436 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!