Ford 7000 - Kan het slecht zijn om een chrome pijp op mijn 7000 te zetten

.
Jos van der maas

Reacties

+1
kramer
Voor de trekker maakt het niet uit, maar zonder demper is slecht voor je oren.
+1
valmet6400power
Ja het kan slecht zijn, bijvoorbeeld als je daarna door een kanaal wil rijden. Of als je daarna zonder motorolie aan het werk gaat.

Nee zonder gekkigheid, motorisch kan het geen kwaad het is alleen vervelend voor je oren of voor de buurt.
jammermaarhelaas
Allicht overbodig om te vermelden, maar het is wel van belang dat de diameter van die pijp dan minimaal even groot is als van de originele uitlaat. Dit omdat de motor zijn uitlaatgassen wel goed kwijt moet kunnen. Ga je er een dunne pijp op zetten dan die er origineel op zit dan loopt je het risico dat de uitlaatkleppen en turbo te heet worden.
schouten85
Nee hoeft zeker niet slecht te zijn als die ma niet dun er is qua diameter... zie er nu orginele uitlaat op? Ik zoek nog een orginele uitlaat Ford 7000
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!