1455

Er was een kirel op school die zij dat ALE 1455 s vloestof kopeling hebben . klopt dat ? nee toch

Deel dit topic

Reacties

1046
Neen
wvdh
De ouwe niet. en kan heb zo ombouwen naar platen koppeling
SJB533
Volgens mij niet. XL wel, trouwens
1046
In de nieuwes kun je ook een droge koppeling zette
magerehein
@1046klopt die van mij heeft dat ook niet.En beste caseinter wat leer jij allemaal op school?Ook een beetje fatsoenlijk schrijven?
wvdh
@1046

dat wel maar orgineel zijn die er niet
1046
@magerehein

word vaak bij ons in de buurt een droge erin gezet ivm trekkertrek
wvdh
Lekkere zware klei
magerehein
Kan voor zover ik weet niet.Achter de vloeistof zat toch altijd nog een platenkoppeling? Uithalen van het vloeistof gedeelte kan niet zomaar
wvdh
@magerehein

denkt plate voor aftekas. is denk niet heel makkelijk maar is te doen. was bij koppeling boer en had allemaal plate koppelingen liggen voor 1455 ipv vloeistof hij zij dat het niet super moelijk is. maar hij zei ook dat een 2 plaats koppeling in me 12 ook niet moeilijk is. maar dat valt ook nog wel tegen
paalman1455
Je kon ze van af fabriek bestelen met of zonder vloeistof koppeling. maar in de meesten zit er wel een in.
1046
@paalman1455

duidelijk
case inter
Dat dag ik ook 1046 xD
magerehein
@paalman1455Bij de oudere types was het optie bij de nieuwere types was een gewone koppeling optie,gewone koppelingen houden het niet altijd
paalman1455
@magerehein bij de case inter wist ik dat de gewone een optie was. maar met vloeistof koppeling rijd wel fijner als zonder.
monteurtje
Er zijn inderdaad maar erg weinig 1455 tractoren ZONDER vloeistof koppeling, maar er zijn weldegelijk xl's in nederland geleverd zonder vloeistofkoppeling. ik heb er namelijk zelf weleens mee gereden die dat af febriek had. (en nee dat was geen import trekker)
Fendttrisixfan
Wrm koppeling er uit halen voor trekkertrek? als je de vloeistofkoppeling volledig vult met olie heb je toch hetzelfde effect??
Wilting NH
Volgens mij heeft loonbedrijf pekel ook een moet platen koppeling van af fabriek
PatrickZ
Wij hebben op het werk idd een 1455 van eind '96 deze heeft ook een platen koppeling.. de andere 3 hebben een vloeistof koppeling!

Zoals ik het het gehoord is het wel wat werk om de vloeistof om te bouwen naar een vaste, omdat het huis anders is !
jo845xl
Ik heb zelf een inter 1455 xl ( geen case ) zonder vloeistofkoppeling maar wel een 40km/h bak .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
20
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
2