Deutz km 2.17 aftakas afhalen

Hallo, weet iemand hier hoe ik de vrijloop aftakas van een deutz fahr km 2.17 trommelmaaier er af krijg? Kan namelijk nergens een knop of pal ondekken..

Bij voorbaat dank

Deel dit topic

Reacties

blauwe tractor
Foto's waren wel makkelijk , meestal zit er een borgplaat in de kruiskoppeling

techniekwebshop.nl/landbouw/…
Thijsk 3430
Hier een foto

(klik om te vergroten)

Kopse kant is dicht
+1
T60401
@Thijsk 3430 Bij kramp geven ze een as op met een spiebaan en geen aftakas stomp. staat ook iets van een inbusbout getekend. Wat zit er in dat ronde gat aan de zijkant van de buis waar de as doorgaat? verwacht dat je hier een inbusbout in zit. Je zult de as wel moeten draaien om de inbusbout voor het gat te krijgen.
Thijsk 3430
@T60401 ja dat had ik ookal gezien maar komt helaas niks te voorschijn
blauwe tractor
Toch is die inbusbout een borging, of voor de spie of voor de as.
Thijsk 3430
Jullie hadden gelijk de aftakas zat er te ver op geschoven waardoor de inbus niet voor het gat kwam. Paar tikken terug gegeven en toen kwam die te voorschijn. Bedankt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden aftakas en maaier geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN