John Deere 3130 - Handleiding/onderhoudsboekje

Wij hebben deze week een John Deere 3130 aangeschaft, doch blijkt dat daar geen handleiding of onderhoudsboek bij zit. Aangezien we deze terug in orde willen maken, zou dat wel handig zijn. Heeft er iemand een handleiding (liefst Nederlandstalig) die ik zou kunnen kopiëren?

Alvast bedankt.

mvg
Nick
Nick001

Reacties

Nick001
't Is trouwens een type zonder cabine van het jaar '72 (de nieuwe dus, dacht ik toch).
john deere 7810
Dus dan heb je er een met lampen op steeltjes? mischien wel leuk als je een foto plaatst 😉
johndeere3640fan
@Nick001

Als die van '72 is, dan is het de oude.
thunderouspower
Je kunt nog wel nieuwe handleiding bestellen via dealer.Ook in nederlandse taal heb ik ook gedaan voor oude john deere hakselaar en is vaak nog goedkoper ook dan tweedehands.
Nick001
Ik zou wel een foto willen plaatsen, maar weet niet hoe...

Die tip voor die dealer is niet slecht. Misschien dat die nog iets uit de kast kunnen trekken.
Hanjelle
Ik heb via ebay een tractor operator manual op cd-rom gekocht. Staat ook de 3050, 3350 en de 3640 op. Gaat dus om de gebruikershandleiding, is niet een werkplaatshandboek. Ik was inclusief verzendkosten een eurotje of 8 a 9 kwijt. www.ebay.nl en dan john deere 3130 intoetsen. Succes
Hanjelle
Oh ja, is wel engelstalig
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!