Illustratie van:

Mitsubishi D1550 - Hefinrichting

Ik heb een Mitsubishi D1550 de hef hield er zomaar mee op. Ik krijg m niet meer omhoog. We hebben de deksel er helemaal afgehaald olie eruit gehaald schoongemaakt en nieuwe olie erin gedaan. Er komt wel olie uit de persleiding het olie pompje draaide ook wel. Wie heeft dit wel eens eerder gehad ik weet niet meer wat het kan zijn.

Deel dit topic

Reacties

valere reynders
Zit ergens oliefilter , ter hoogte van achterwiel denk ik
jan4072
Mogelijk een spie afgedraaid of is er binnen in een leiding los gelopen of gesprongen. Zonder tegendruk draait de pomp normaal (er komt olie uit de persleiding) maar als er druk geleverd moet worden draait de as in het tandwiel. Is het mogelijk om voorbij het overdukventiel de persleiding los te halen en at e stoppen? Dan moet je aan de motor kunnen horen als je het regelblok bedient om dat dan de olie door het overdruk ventiel moet.
Wieban
Bedankt voor de reacties. Hij doet het weer had het spatbord eraf gehaald en dan druk je de hefhendel te ver door dan klikt die los van het ventiel. Groeten Wieban

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mitsubishi D1550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
261