Illustratie van:

John Deere 6100 - Brandstofopvoerpomp werkt niet goed

Als ik de omkeer in voor of achteruit schakel en de contactsleutel doordraai hoor ik de pomp niet zoemen. De motor pruttelt ook af en toe. Wat kan de oorzaak zijn of hoe zoek ik dat op?

Deel dit topic

Reacties

GerbertXL
Nou een kapotte opvoerpomp kan goed, maar meestal merk je daar niks van als de trekker loopt. Ze gaan wel regelmatig kapot.
Vloermat bij de linkerdeur opbeuren, onder een deksel zit de opvoerpomp, gecombineerd met de meter. Om 'm eruit te krijgen moet je waarschijnlijk de vlotter losklikken.
Rokus
Inderdaad wat GerbertXL zegt je kan ook het slangetje van het opvoerpompje uit de tank even losmaken als er dan geen diesel komt weet je zeker dat het het opvoerpompje is!
spotmelker
@GerbertXL regelmatig kapot? Het is nog de eerste van in 1995 nieuw gekocht. Ik vraag me alleen af of de pomp stuk is of dat de stroomvoorziening hapert. Op het schema van de zekering kast kan ik niets vinden, zijn deze pompjes dan ongezekerd van stroom voorzien?
Mauritsdb
@spotmelker pompje is wel gezekerd hoor. Weet niet precies welke. Wat ook goed kan is dat het aanzuigzeefje onderaan dat pompje vervuild is. Als dit idd nog de eerste van 1995 is kan het goed dat ie versleten is
GerbertXL
@spotmelker ik bedoel eigenlijk dat het een onderdeel is dat zeker een keer kapot zal gaan, dealer heeft m waarschijnlijk ook wel op voorraad.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0