Volvo BM 350 - Hydraulische bedienings hendel zakt

Hallo!

Ik heb laatst een heflast gekocht voor aan men BM 350 te hangen, dit is ook het eerste werktuig waarmee ik zijn hydraulische stekker kan gebruiken.
Nu, hij duwt de mast probleemloos omhoog maar het bedieningshendeltje zakt na enkel seconden van zijn eigen gewicht omdat het geen weerstand heeft, met als gevolg zakt de mast wat natuurlijk niet ideaal is en zelf best gevaarlijk!
Zit hier ergens een veertje of kan ik dit wat meer opspannen op dergelijke?
Ik heb een (Franse) handleiding maar die maakt mij niet wijzer.

Alvast bedankt!
wim-esselens

Reacties

Skries
Hallo. Is het een terra trol of cresco hefinrichting?

heb je een onderdelenboek?
wim-esselens
@Skries
Een terra trol voor zover ik weet
Heb een Franstalige handleiding, maar deze maakt mij niet veel wijzer buiten dat er een Borgbeer met kogeltje in zit maar betwijfel of dit hiervoor is en er zit eentje in..
DeLegeWalden
Hallo Wim, ik heb de cresco uitvoering. Welk type nummer heeft jouw BM? Er zijn wel PDF schema's van voor zover ik weet althans wel van de cresco uitvoering.
wim-esselens
Hallo
Het nummer is praktisch niet meer te lezen..
Wat zijn de verschillen tussen cresco en terra-trol?
Ik had het ventielen/commando blokje eraf gegeven om de o-ringen en dat kogeltje met veertje na te kijken, kogeltje zat verkeerd volgens de boek, maar nu blijft mijn daalklep hangen dus moet ik wat toeren maken om leven in de lift te krijgen en valt deze naar beneden als je hem afzet..
DeLegeWalden
@wim-esselens Terra trol is met diepteregeling! Voor de rest weet ik niet hoe dat van binnen in elkaar zit!
wim-esselens
@DeLegeWalden
Dan heb ik een terra trol 😊
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!