John Deere 3050 - Dimlicht kapot werkt niet

Linker dimlamp en rechter achterlamp doet het niet maar de zekeringen zijn nog goed

Deel dit topic

boermertens

Reacties

Sjon
Altijd een drama die elektra in de JD 40 en 50 serie.
2850Johndeere6R
@Sjon Laat ik het afkloppen hier nog weinig last van gehad.
Sjon
@2850Johndeere6R Ik heb er 2 gehad samen bijna 25 jaar. Elke dag eerst mee voeren, dan ander werk. Maar als het donker werd begon de ellende. Dashboard, zekeringenplaat en verlichting vaak storing.
Stond toch altijd binnen.
2850Johndeere6R
@Sjon wij hebben er ook 2 1 met 12000 uur en 1 met 16500 uur die met 12000 krijgt nog een nieuwe start knop en heeft net een nieuwe dashprint gehad en de andere 1xper jaar de cabine stekker leeg zuigen thats it.
iantx1500f
Heb je de zekering doorgemeten?

Soms zijn ze wel kapot alleen niet zichtbaar
boermertens
@iantx1500f heb er een nieuwe in gedaan en nog steeds het zelfde probleem
john deere 7810
@boermertens

printplaat gecontroleerd? lijkt er op dat daar ergens het probleem zit.. of een los contact in de stekker van de printplaat. ze zijn namelijk gekruist gezekerd. of je moet toevallig net die stekkers allebij verrot hebben.
vooraan zit die vaak achter de rand bij de cabine gedrukt. en achterop even het rubber uit het spatbord trekken. daar willen nog wel eens problemen voordoen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3050 en hebben de trefwoorden john deere , 3050 en verlichting geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!