Illustratie van:

Case 1494 - Geen druk op remmen

Hallo
Heb op me tractor een nieuwe remcilinder gezet, maar heb geen druk, overal in de leidingen zit er olie , dit heb ik via de ontluchtingsplug gedaan met apparaat
Maar ik krijg geen druk op rem
Kan iemand mij helpen?

Deel dit topic

Reacties

HeitecNL
Heb je de remmastercilinder (onder het dashboard) of de remslave cilinder (in de eindvertraging) vernieuwd?
Verlies je ergens olie? Heb zelf ooit een doorgeschuurde remleiding onder de cabine gehad, lekte dus olie op de versnellingsbak / achterbrug.
John s
@HeitecNL heb inderdaad een nieuwe remcilinder erop gedaan bij het Dashboard
Nergens een lekkage te zien?
Ook niet bij achterbrug
HeitecNL
Ff de slave cilinder eruithalen bij de eindvertraging en kijken of ie daar lekt. Mogelijk lekt ie daar olie in de eindvertraging. Heb je uberhaupt geen druk of moet je meerdere keren 'pompen' om hem te laten remmen?
John s
@HeitecNL heb totaal bij linkerarm geen druk, pompen pompen pompen, totaal geen druk opbouw
Maar waar zit de eindvertraging?
Heb er nietzo veel verstand van
HeitecNL
@John s Achter de trekker staan, aan binnenzijde linkerachterwiel zie je een grote tandwielkast waar het achterwiel aan vast zit. Aan de achterzijde van de tandwielkast is de slavecilinder met twee bouten gemonteerd, je ziet de leiding ernaar toe gaan. twee boutjes ff losmaken, kun je cilinder er zo uithalen.
John s
@HeitecNL inderdaad oké dankjewel ga ik doen, wie weet kom ik bij je terug
Alvast bedankt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case 1494 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
250