Hefprobleem/681

Hallo, toch weer problemen met de hef van de renault 681.Ik dacht dat het probleem opgelost was,maar nu doet zich toch weer het probleem voor dat de hef naar boven gaat zonder aan het stuurventiel te komen.Ik ben er achter gekomen dat de retour niet werkt.De hef kan nog geen 100kg heffen.Als de moter stil staat zakt de hef wel als de moter loopt niet.direct als ik hem start gaat de hef naar boven,zonder aan het stuurventiel te komen.Alles is schoon gemaakt.Wie weet waar ik het probleem kan zoeken/vinden.??

Deel dit topic

Reacties

ares550
Lekke manchet van hefcilinder
limbo
Mooi, maar hoe kom ik aan de hef cilinder?
ik dacht eerder aan een verstopt drukventiel,omdat er geen olie door de retour komt?
Wimsumar
Beste Limbo: Een lekke manchet klinkt mij niet logisch: dan zou de hef op de bediening van de hefhendel moeten reageren. :?
ares550
Compleet hef deksel demonteren cylinder staat hier recht op onder zuiger er uit halen (staat gewoon los ) en nieuw manchet monteren door dat deze lekt zakt hef bij stilstaande motor (geen olie druk ) als motor word gestart zoekt hij oude positie weer op
Fiat1000
Als je de hendel naar beneden doet gaat hij dan ook omhoog? En als hij omhoog is pompt hij dan ook door?

Hef cilinder zit aan het hefdeksel vast.
ares550
Fiat 1000
hef cilinder zit niet vast aan hef deksel !!!
limbo
Mrg,fiat 1000,als ik de hendelnaar beneden doe gaat hij ook naar boven,maakt niet uit in welke stand ik hem zet.Maar als hij boven is pompt hij vlgs mij niet door.Als ik de reactie van jullie lees ga ik toch maar eens de deksel er van af halen.Kijken of ik dan iets kan vinden wel een karwei,.Eens kijken of de schoeven welk de bescherm plaat vast houdt los kan krijgen.
limbo
Hallo ik heb de deksel los liggen,maar er zijn heel wat stangen die nog vast zitten.Ik vemoed dat het tractocontrol te maken heeft.Wie weet hoe ik deze stangen stelsel los krijg.Ik kan er met mijn handen niet bij komen.Of hoe zit het als ik de tracto control niet meer er bij doe.Ik heb de trekker voor het ploegen niet nodig.Heeft dit in vloed op het heffen?
jan zonderland
@limbo
Zie mijn reactie op je vervolg topic
limbo
Hallo iedereen,de hef doet het weer.na xkeer het ventielblok in en uit elkaar gehaald te hebben en verschillende anderen opties bekeken te hebben.Was het eigelijk dan nog een keer proberen en hij deed het.Vraag me niet hoe, maar hij doet het we zullen maar zeggen de aanhouder wint,mvg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0