Zweegers maaier PZ 165

Hallo, ik heb me onlangs een maaier gekocht vh merk zweegers pz 165, na nader onderzoek blijkt dat de eerste pot dient vervangen te worden, heeft er iemand van jullie ervaring met het wisselen van zo een complete pot? Alvast bedankt op voorhand.

Deel dit topic

Reacties

superluc
Heb je noch onderdelen nodig?
er staat er altijd een op tweedehands
ricklankman
Gewoon een plaat van 2a3 mm dik hebben wij ook der ondergamaakt en werkt best
Wimsumar
Beste Baardegem: Wat moet er vervangen worden? De glijschotel (die over de grond 'glijdt' tijdens maaien) of de trommel?

Losmaken: Maaier op de kop leggen en de inbusboutjes ( in het midden van de glijschotel) losdraaien. Vervolgens is de glijschotel (los) op te tillen. De maaitrommel is dan met de 4 bouten los te maken. ("Los": Dat wil zeggen, vaak zitten ze nog behoorlijk vastgeroest op de naaf).

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3