Ford 5000 - Ford 5000 Stuurbekrachtiging

Beste, mijn ford 5000 heeft heeft een stuur bekrachtiging erop zitten, deze verbruikt olie hoe kan ik dit oplossen of waar zou dit aan liggen?

Deel dit topic

Koen_ford

Reacties

+1
Kluiszicht
Beste. Ik liet 5 jaar geleden het stuurhuis van mijn Ford 5000 vernieuwen. Tegelijk liet ik er een stuurbekrachtiging opzetten. Daar druppelde er eigenlijk meteen al een beetje olie uit ook al was het set nieuw. Moest er eigenlijk meteen mee terug geweest zijn maar het was 3 u rijden naar die zogenaamde Ford-specialist...Ondertussen zo erg geworden dat ik er een bakje onder hang om het verlies op te vangen. Mijn schoonbroer (een echte Ford-kenner) keek ernaar bij de revisie van de motor: de stuurbekrachtiging moet binnen bij een bedrijf om de dichtingen op de pistons te vervangen. Zal in het voorjaar gebeuren want ik ben allergisch voor olieverlies...
Hannesman
Wat voor stuurbekrachtiging heb je? Zon cilinder tussen de stuurstang? Waar lekt het systeem olie (locatie)?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!