Renault 461 - Cabine bouwer merk type?

Hallo.

Herkent iemand de cabine op mijn Renault, en heeft u gegevens van het merk?
Daar naast ben ik geinteresseerd of deze bij Renault er op gezet zijn, Tractor is van type R7441, ik meende dat een tractor zonder cabine een ander type nummer heeft? Waar ik uit haal dat de tractor met cabine fabrieks af geleverd moet zijn? Wie kan mij hier meer over vertellen.

Gegroet
DB780

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

fiatfan
Dit is een cabine die achteraf erop gebouwd is. merk kan ik zo niet op komen, ff denken.
dit is een van de eerste 461 trekkers.
fiatfan
O ja. een Buisard cabine
DB780
Hallo Fiatfan, dank voor je info, na wat googlen inderdaad een Buisard cabine. Het merkwaardige vind ik dat het type nummer aangeeft dat er fabriek af een cabine op heeft gezeten. Het enigste wat ik mij voor kan stellen is dat om een of andere reden de originele cabine vervangen zou zijn?
fiatfan
@DB780 kan goed zijn dat ze eerste deze cabines af fabriek erop gezet hadden voordat Renault met de eigen cabines kwam. dit is vlgs mij ook een franse. maar de eerste cabines waren er bij renault al snel..
DB780
Dank voor je info, jouw verklaring lijkt mij ook plausibel
Zo te zien is het een fritsmijer cabine volgens mijn waar dat prefab cabines
mf 6150
@Johannushoeve cv
Fritzmeijer??
+1
DB780
@Johannushoeve cv Hallo Johannushoeve. Dank voor je suggestie, maar op internet gezocht onder Buisard, en kom gelijkwaardige cabines tegen, dus helaas geen Fritsmijer..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 461 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!