Ford 590E clayson luchtfilter zuigt olie op

Hallo tt'ers
Ik heb bij mijn 590E een luchtfilter van een clayson er op gezet dus hij zou dan genoeg lucht moeten krijgen alleen hij zuigt mij steeds olie uit de luchtfilter. Ik heb. Er ook niet teveel olie inzitten. Deze luchtfilter werden altijd voor deze blokken gebruikt dus hij is niet te klein. Wie weet wat het kan zijn?
Mvg jantalo tamminga

Reacties

+1
blauwe tractor
Dan is de luchtstroom te krachtig, een langere aanzuigslang er aan of even kijken dat het filter kompleet is. Misschien zijn er twee verschillende delen in elkaar gezet, in iedergeval is de luchtstroom te sterk of de oliepeil toch te hoog.
redeagle14
@Mccormick international 423 dat probleem ken ik. Wij hebben er een droog filter opgebouwd.
@redeagle14 ook bij een clayson luchtfilter? En wat voor lucht filter heeft u er nu opgebouwd?
redeagle14
@Mccormick international 423 wij hebben er een luchtfilter opgebouwd van een Ford 9600. Maar bij Kramp zijn ook complete filters van Donaldson te koop.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden olie en luchtfilter geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!