Illustratie van:

Steyr 188 - Speling op het stuur.

Beste mede tf'ers,

Thuis hebben wij een Steyr 188 die 'nogal' wat speling heeft op het stuur. Dus moeten de fusee-bussen vervangen worden.

Ik heb op het internet al wat rondgezocht, en daar kwam ik erachter dat er voor Ford nog steeds bussen te verkrijgen waren, maar nou was mijn vraag of er voor mijn Steyr 188 ook nog fusee-bussen zijn?
Of dienen deze bussen door een LBM gedraaid te worden?

Ik wil dit graag weten omdat m'n pa eerst zeker wil weten of deze bussen nog te verkrijgen zijn omdat de trekker van het voorjaar weer nodig is!

Alvast bedankt allemaal 😄

Pieter (FiatGek)

Deel dit topic

Reacties

steyr-wanroy
Dat kun jehet beste bij een steyr dealer na vragen en in oostenrijk zijn ook nog wel adresen die ze hebben maar dat wordt misschien wel even zoeken ik heb wel wat adresen waar nog veel van dat spul ligt en henk van loon uit dongen hier in nederland die heeft ook veel van die oude steyrs en die weet ook veel adresen ik hoop dat je hier iets aan hebt en als je nog vragen het hoor ik het wel
Steyr thomas
Ik denk dat je het beste nieuwe bussen kunt laten draaien, want volgens mij ben je meer tijd met zoeken kwijt dan met nieuwe te draaien 😉
basia
Ja ; goeie tip van Steyr thomas ; waarschijnloijk ook nog goedkoper en bovendien als de fusee-pennen ook ingesleten zijn deze iets af laten draaien en busse hierbij op "onder"maat laten maken .
Valtra-Fordpower
Voor de oude Ford en Fordson is het meeste inderdaad volop te krijgen ja.

Basia, dat is mogelijk maar voor de meeste LMB's niet mogelijk of durven het niet aan denk ik.
FiatGek
Bedankt allemaal!

Ik zal het aan ons LBM vragen, en ik zal Henk van Loon in de loop der tijd eens bellen.

'k heb trouwens nog een vraagje, van wat voor materiaal zijn die bussen? Zijn ze van gewoon staal of zijn ze van een speciaal materiaal gemaakt?

Nog een prettige kerst allemaal, en een gezond nieuwjaar!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 188 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
4