International 745 - Instrumenten cluster lampjes op dashboard

Ik ben op zoek naar de lampjes voor in de instrumenten cluster van de international 745. Deze zijn kapot en weet niet waar ik nieuwe kan bestellen. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt voor het aangeven of het knipperlicht aan staat.

Zie ook de foto die ik heb toegevoegd.
McCormick Power

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
JordyW
Deze kun je vervangen door een BA9S 2W gloeilamp met bijpassende fitting van 12mm doorsnede. Deze lampjes op de foto zijn wedge basis gloeilampen, deze zijn nog te krijgen, maar vaak breken de pinnetjes in de fitting bij demontage, waardoor de fitting onbruikbaar is. Deze fittingen zij niet meer leverbaar, dit kun je dan oplossen met bovenstaande lampen.
Zowel de lampjes als de fittingen zijn via techniekwebshop.nl of je lmb in de buurt te bestellen.

Mvg, Jordy
Bedankt, dan ga ik ze vervangen door de BA9S versie.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 en hebben de trefwoorden verlichting en dashboard geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!