International 745 - Knipperlicht relais aansluiting 30b

Hallo,
Ik ben bezig met het aansluiten van de verlichting van een international 745. Nu is mijn knipperlicht relais verbrand en wil ik graag een nieuwe bestellen. Maar deze is helaas niet meer te krijgen of zeer duur (Bosch 0 335 210 163). Nu zijn er wel genoeg leverbaar maar die hebben aansluiting 30b niet. Ik geloof dat deze is voor de alarmlichten en zou het wel fijn vinden als deze nog werkt. Kan ik dit relais zonder 30b ook gebruiken?
McCormick Power

Reacties

basia
49 en 30b zijn ingangen van het knipperautomaat ; 30 b is een constant voeding ( alarm ) en 49 vanaf contactslot ;
Dus deze 2 met elkaar verbinden zou kunnen ; alleen je richtingaanwijzers werken dan ook zonder contact ( Altans zo is het naar mijn idee)
McCormick Power
@basia Als dat het enige verschil is dan zou ik dat niet zo een probleem vinden. Zo vaak ga je de gevarenlichten toch niet gebruiken. Ik ga in ieder geval dat relais bestellen zonder de 30b aansluiting. Mocht dit niet werken kan ik het nog altijd terugsturen.
Welten
Als het de zelfde is als een 744 dan kun je ook bij unimog kijken. Daar heb ik er toen een afgehaald en was de zelfde. Hier in de buurt zat een unimog monteur
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!