Illustratie van:

Deutz-Fahr D 6507 C - technische tekening

Hallo

ik wou deze week de deutz 6507 klaar maken
de remmen doen het niet goed daarom wou ik de steekassen er uit halen evt trompet en wou diffirentseelslot gangbaar maken.

ik zoek technische tekening daarvan

vr gr sjonnies

Deel dit topic

Reacties

w6270
Kan je geen tekeningen vinden op de site van kramp ??
Fendt926Driver
Haaaaalllooooooo trompet er af om remmen te maken??????
volgens mij heeft een 07c de remtrommels VOOR de achteras zitten. die ronde dingen die tegengesteld draaien.
seegerring er af deksel er af en je bent bij de remvoering
Fendt926Driver
Voor wat diff betreft als die niet werkt moet je er van boven op kijken dus hefdeksel weghalen en dan kijk je zo op diff. dit ding zit altijd in de olie waarom zou die dan binnenin kapot zijn?????
deutz6007
onderdelenboeken.nl/ ik heb hier onderdelenboek en werkplaatsboeken bestelt voor mijn deutz 6007C. een snelle levering en niet duur. je krijgt een komplete cd rom waar alles op staat

hopelijk heb je er wat aan. vr gr deutz6007
sjonnies
@Fendt926Driver

ik kan hem niet inschakelen van uit de cabine er loopt een gietijzeren staat naar achter en die is gebroken
Fendt926Driver
Als die gietijzeren staaf gebroken is zul je nog via de bovenmkant erbij moeten. trompet er afhalen heeft geen zin, kun je er nog niet bij
sjonnies
De remmem die het niet hoe moet ik dat dan doen
Fendt926Driver
Onder de deur aan de achterbrug voor de achteras zitten aan beide kanten ronde trommels van 40-50cm doorsnee. op het asje met fijne splaines zit een zeegerring. haal deze eraf pak dan de trommel eraf (gietijzer 15 kg) en je kunt zien of de trommel erg is ingesleten ofdat de voering eraf is. pas op kan asbest in zitten (niet direct met lintje afzetten) dus niet met mond stof wegblazen. als voering op is remschoenen beide weghalen en door de rem specialist in de buurt nieuwe voering laten plakken. evt trommel laten uitdraaien
pino
@Fendt926Driver De remmen zitten aan het eind van de trompet jij bedoelt met die trommel de handrem. 8 boutjes ken je zo de de steekas er uit trekken maar wel het sper diff in schakelen anders valt de mof in de steekas. of meteen heel de steekas er af halen. heb je het diff slot ook al te pakken. Zit een mof om de steekas heen die er voor zorgt dat het in schakelt en uit schakelt.
RobDeutz104
Een 6507C heeft geen trommel remmen, deze heeft Girling schijfremmen, en de reden dat die slecht remt, is waarschijnlijk dat je keerringen lek zijn, en om dus aan de remmen te sleutelen moet je doen wat Pino zegt, en dus ook de keerringen vervangen, pas alleen op met montage dat je ze niet weer beschadigd.
Fendt926Driver
Oke sorry. is ook al weer 12 jaar dat we deutz reden. en veel sleutelden.
Schluterfan
Ligt er geen ZF versnellingsbak in zo'n trekkertje? Misschien vind je op het net wel boeken over die bewuste bak. En anders gewoon naar de dealer gaan, die kan het voor je opzoeken. Heb ik ook gedaan toen ik nieuwe lagers en dichtingen moest hebben voor een ZF-vooras.
RobDeutz104
Hier ligt gewoon een originale Deutz getriebe in, met een Sige vooras
724
Slecht remmen is een algemeen probleem bij deze trekkers. dit komt doordat zij dezelfde achterbrug hebben als bij de 06-reeks en dus "overbouwd" zijn. 07-reeks weegt meer dus gaat ook minder remmen dan de 06-reeks. de zwaardere types hebben dat probleem niet want die zitten met een andere achterbrug en die remmen hydrolisch.
RobDeutz104
Die grotere hebben ook de remmen op een snellere as, deze trekkers hebben geen eindvertraging, dus kan je de remmen niet op een snellere as maken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr D 6507 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
25