Gezocht: Gezocht : Spatborden Guldner G50

Gezocht setje Spatborden voor de Guldner G50 , evt een complete/incomplete sloop G50 met goede spatborden

Deel dit topic

Reacties

guldnertraktor
Up
+1
Kramer U800
Zijn gewoon volop te koop:

dampol.eu/de_DE/p/…
guldnertraktor
@Kramer U800 Hallo , die spatborden van Dampol hebben weinig overeenkomsten met het orgineel model , ofwel (het zit er niet uit) , graag orgineel !!
+1
Fendt926Driver
@guldnertraktor buurman last de spatborden altijd weer volledig tot origineel.
Gewoon de kapotte stukken repareren.
Kan dat niet?
Of heb je helemaal geen spatborden??
guldnertraktor
@Fendt926Driver ja repareren heb ik ook al diverse gedaan maar het houd een keer op sommige zijn zo ver doorgeroest of uit vorm , dat het niet meer e doen is ..
Als u iemand weet die de Spatborden compleet professioneel kan repareren zodat ze weer als af fabriek zijn , hou ik me aanbevolen voor meerdere sets
Fendt926Driver
Quote Reactie van @guldnertraktor:
Als u iemand weet die de Spatborden compleet professioneel kan repareren

Mijn buurman restaureert ze voor de hobby.
Maar ze zijn niet van origineel te onderscheiden.
En meerdere setjes gaat hij zeker niet produceren.
Maar kan hem wel vragen of hij een set over heeft.
En je zoekt nog steeds voor de G50 spatborden?

(klik om te vergroten)

Buurman zijn G50a
guldnertraktor
@Fendt926Driver Yep ben nog steeds zoekende naar 1 of meerdere sets spatborden , dus als je buurman nog wat heeft staan , dan hou ik me aanbevolen
Kramer U800
@guldnertraktor Dan word het restaureren of zelf even nieuwe maken. Goede 2 hands vinden zal lastig worden denk ik, dan zal je toch in Duitsland moeten gaan zoeken ben ik bang. Zit je op eBay Kleinanzeigen? Daar komt nog wel eens wat voorbij.
guldnertraktor
@Kramer U800 hallo even nieuwe maken !! Was het maar zo eenvoudig ...... , en ja ik zoek ook in half Europa . , maar ik ben niet de enige !!
Kramer U800
@guldnertraktor Mocht je zelf niet handig zijn met plaatwerk kan je het altijd nog uitbesteden alleen gaat het dan wel wat kosten, een reëel bedrag ligt ergens rond de 2500 á 4000 euro verwacht ik. Je kan dan meerdere laten maken daar worden ze goedkoper van en kan je ze weer door verkopen als er zo veel vraag naar is wat je zegt. Zijn maar ideeën hé.
guldnertraktor
@Kramer U800 gaat niet om handig zijn , maar om de mallen en de pers om die spatbord bovendekken te maken. Hiervoor heb je dan een pers nodig zo groot als een huis. , B.v een van een autoplaatwerk fabriek. , En dan de 2x mal. Gaat al snel in de 20.000 euro plus zitten . Met een productie van minimaal 500 stuks. Gaat dat uiteraard geheel uit de hand lopen . Granit. Heeft ook een serie laten produceren , die vrij aardig op het orgineel leken , maar dat was ook niet rendabel is me verteld
JD3010
@Kramer U800 ik ben pas bij iemand geweest die nieuwe had gemaakt voor een Hanomag. Dan maakt het merk niet veel meer uit. Zat wel veel werk in zei hij
Kramer U800
@JD3010 Ja dat klopt dat daar wel werk in zit met al die rondingen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!