International 423 - Wat is de maximale snelheid en type niet herkend bij rdw

Goedemiddag, ik wil een kenteken aanvragen voor mijn 423. Weet iemand wat de maximum snelheid is van de 423?

Ik zie deze versie ook niet naar boven komen ij het rdw. Zijn er meer mensen die dat hebben? Wat vullen jullie in bij het rdw.

Groeten Gijs

Deel dit topic

Gijsgans

Reacties

roscho
Weet iemand wat de maximum snelheid is van de 423?
In de regel staat op de toerenteller ook een snelheidsaanduiding. Kijk gewoon wat de hoogste snelheid is die daar aangegeven staat, dan zit je redelijk goed. Soms wordt de snelheid een tikkie gecorrigeerd. Ik gaf mijn Schlüter op voor 27 km/h, op de card staat nu 28 km/h. Het zal niet op een kilometer komen.
Henk Heida
Het hangt sterk af van de wielmaat achter. Ze rijden rond op 28 inch en 32 inch. scheelt bijna 5 km/h. maar vul maar 30 in. niet boven de 40 want dan komt er een verplichte keuring achteraan tzt. Haalt ie trouwens ook niet.
Glenn IH
@Henk Heida klopt maar in hoofdzaak de versnellingsbak ze hebben 3 soorten versnellingsbakken waar enkel de verhouding anders liggen rond de 30 rond de 26 en rond de 22 zoiets heb je en dan heb je nog eens een verschil op welke velegen (banden hij nieuw kwam) 28r of 32r of voor teeldbeden had je er nog groter ik dacht 36r dan.
+1
roscho
@Glenn IH Gewoon opgeven hoe snel de trekker is op standaardbanden. Dat is de constructiesnelheid. En dat is ook de waarde die aangegeven staat op de toerenteller als de trekker zijn maximale toerental bereikt. Die paar km's die hij met andere banden sneller of langzamer rijdt, doen er niet toe (tenzij hij er maar zo 10 km sneller door rijdt).
Glenn IH
@roscho ja maar er zijn ook 3 verhouding en in de versnellingsbak ( daar zijn ook ander tellers voor voorzien) ik heb de snelste versie met een teller tot 32 km/u en vaak is het maar een teller tot 26km/u of de traag lopers ook een aangepaste teller heeft weet ik niet
roscho
Quote Reactie van @Glenn IH:
teller tot 32 km/u

Dan zou ik als constructiesnelheid 30 of 32 km/h opgeven.
SJB533
@Glenn IH
Dat is dan 20, 25 of 30 kmh
Glenn IH
@SJB533 ik vermoed dat jullie dat moeten opgeven. Ik ben zelf Belg dus ja moet niet voldoen aan die regels
1046
Bij handelsbenaming 423 invullen en bij type niks. Was bij mijn beide trekkers ook zo
Gijsgans
Super, bedankt iedereen 😃
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!